Sette opp eDM moduler

Moduler i isave eDM er basert på at disse plasseres inn i tabeller i eDM malen. Vi bruker en del begreper som kan være greit å rydde opp i først.

  • eDM-mal definere faste elementer og utseende på rammeverket
  • Modul – det som brukeren setter inn i nyhetsbrevet og fyller med innhold
  • Artikkel – en modul består av en eller flere artikler

Når du bygger moduler er dette for at tekstformatering og oppsett skal komme automatisk for sluttbruker i henhold til den grafiske profilen.

Klikk her for å legge til en ny modul
Syetem /eDM Admin

ISAVE_011249

 

Klikk på linken Add New

ISAVE_011252

 

Skriv navn på modulen og en beskrivelse (valgfritt). Lim inn din HTML kode i Article 1 feltet. Om modulen er bygget opp av flere artikler må du også legge til en egen modul HTML med flere article placeholdere. Trykk på Lagre for å avslutte.

ISAVE_011258

 

For å knytte den nye modulen til en eDM mal må du gå til den malen du vil legge modulen til og klikke Edit på den modulplaceholderen du vil at modulen skal være valgbar for.

ISAVE_011259

 

Kryss av boksen før ønskede moduler og klikk på Save knappen.

ISAVE_011260

Kopiere våre nyeste generiske responsive maler

Du kan nå kopiere inn våre nyeste responsive maler for nyhetsbrev og landingssider under system / eDM admin. Velg språk og klikk på knappen “Copy templates and modules”.

ISAVE_013300

Du vi da få en mal under eDM som heter Nyhetsbrev og en mal under PURL som heter Landingsside. Du vil også få en mappegruppe under files som heter Responsive Design som viser størrelsene på bildene du bør bruke for å få optimal kvalitet på opplevelsen av nyehtsbrev og landingssider. Mappene er merket med enete eDM eller Purl og har en verdi som angir størrelsen på bildet brukt i nyhetsbrevet og den faktiske størrelsen du bår laste opp filer i for at disse skal være krystallklare på enheter med “Hires/retina” skjerm. For eksmpel når en mappe heter eDM: 640 (1280PX), bør du laste opp bilder til eDM i denne mappen i 1280 px, med bilde vil kun vises fysisk i 640px og skaleres ned til dette.

ISAVE_013304

Her er noen moduler du kan bruke som utgangspunkt for dine egne design

Her kan du laste ned vår responsive mal og moduler

Disse modulene er tradisjonell HTML design:

TOPP

HORIZONTAL ROW

MENU

SPACER

IMAGE FULL WIDTH

2 COLUMNS – TEXT-IMAGE

2 COLUMNS – IMAGE-TEXT

2 COLUMNS – IMAGE-IMAGE

2 COLUMNS – TEXT-TEXT

2 COLUMNS – IMAGE/TEXT – IMAGE/TEXT

FOOTER

1/3 IMAGE and 2/3 TEXT

2/3 TEXT and 1/3 IMAGE