Standard prosjektfil

Start med å laste ned vårt arkiv av prosjektfiler, legg disse lokalt på din PC (du vil få bruk for disse hver gang du skal lage en mal). Merk at du kan legge til variabler som du bruker ofte og kopiere dine egne modifiserte prosjektfiler for å spare tid. Standard prosjektfiler fra denne siden inneholder kun en variabel for å vise hvilke innstillinger som er korrekte for bruk i isave. Last ned en av våre standard prosjektfiler for printmaler her:

Print Template Project file (liggende produkter)

Print Template Project file (stående produkter)

 

Standard Visittkort mal

Vi har laget en standard visittkort-mal som er optimalisert mot store kjøringer (CSV eller dataliste) samt at de vanligste variablene er ferdig opprettet og klar til bruk.

Merk at malen ikke kjører HiRes document action slik at man må ha alle bilder i mal-pakken  Malen viser også metoder for små bokstaver i epost og hvordan dele e-post ved @tegnet ved lange adresser som ikke får plass på en linje. Bruk malen som hjelp når du skal lage nye maler eller kast malen og benytt deg kun av prosjektfilen for å komme letter igang med ditt visittkortprosjekt.

Norsk visittkort

Svensk visitkort

English Business Card

Slik går du frem

Pakk ut filen Your_templatename.zip og kopiere hele mappen Your_templatename og gi både mappen og prosjektfilen (Your_templatename.pf)  navnet på kunden og produktet du skal lage mal til. (Eksempel: Isave_Visittkort //Isave_Visittkort.pf).

En god filstruktur er som følger: Isave kunder // Kundenavn // Kundenavn_Produkt // Kundenavn_Produkt.pf Dobbeltklikk på Prosjektfilen Kundenavn_Produkt.pf for å åpne Studio.

Da vil Studio åpne seg og du vil se prosjektfilen uten noe mal innhold. Klikk på save knappen (denne knappen sparer endringer i prosjektfilen)

Lukk Studio programmet. Du vil nå se at en mappestruktur er skapt automatisk i den mappen som inneholdt filen Kundenavn_Produkt.pf

Det er spesielt mappen Images du vil bruke når du skal passere grafiske elementer i din mal. Om Studio IKKE åpnes når du dobbeltklikker på Prosjektfilen Kundenavn_Produkt.pf, så anbefales en omstart av din PC for å få rett fil assosiasjon. ELLER du kan velge Åpne med og bla deg frem til programfilen som ligger her: C:\Pageflex\Studio6.1\Programs\PFStudio.exe ELLER du kan høyreklikke på filen Kundenavn_Produkt.pf og velge properties (valg)

Velg deretter med hvilket program filen skal åpnes med (klikk change (endre) om det ikke står PageflexStudio)

Velg browse.. og bla deg frem til programfilen som ligger her: C:\Pageflex\Studio6.1\Programs\PFStudio.exe

Husk å klikke av boksen “Allway use the selected program to open this kind of file” “Bruk alltid det valgte programmet til å åpne filer av denne typen”